Ananassi-kanasalati wrap
portsjoneid4 ettevalmistus20 min
Komponendid
250 g küpsetatud kanafileed
1 karp konservananassi (omas mahlas)
1 mandariin
1 keskmine porgand
paar vart rohelist sibulat
25 g hakitud mandleid
soola
musta pipart
8 lehtsalati lehte
160g Tortilla, keskmiselt
50 g Kreeka jogurtit
1 kuhjaga supilusikas majoneesi
1 tl seesamiseemneid
näpuotsaga suhkrut
Juhend
- 1. Lõika küpsetatud kanafilee parajateks tükkideks. Nõruta konservananass ja lõika suupärasteks tükkideks, haki mandariin, sibul ja mandlid, riivi porgand.
- 2. Kastmeks sega jogurt, majonees ja seesamiseemned, lisa näpuotsaga suhkrut.
- 3. Täidiseks sega suuremasse kaussi kanatükid, ananass, mandariin, porgand, roheline sibul ja mandlid. Maitsesta segu soola ja musta pipraga, lisa kaste ning sega kergelt läbi.
- 4. Vooderda tortillad salatilehtedega, jaota peale täidis ja keera rulli.